Daniel Ulrichs expert inom Säkerhet, Active Directory, Infrastruktur
Daniel Ulrichs
Johan Arwidmark expert inom System Center, Windows Server, Deployment, Infrastruktur
Johan Arwidmark
Göran Husman expert inom Sharepoint, Office 365
Göran Husman
Kent Nordström expert inom Säkerhet, Forefront
Kent Nordström
Johan Åkerström expert inom PowerShell, Infrastruktur
Johan Åkerström
Steinar Andersen expert inom SQL Server, Infrastruktur
Steinar Andersen
Informator expert inom
Informator
Fredrik Jonsson expert inom Säkerhet, Active Directory, PowerShell, Infrastruktur
Fredrik Jonsson
Mikael Bohlin expert inom SQL Server, Infrastruktur
Mikael Bohlin
Mats Hultgren expert inom Säkerhet, System Center
Mats Hultgren
Björn Brolin expert inom Säkerhet, Skadlig kod
Björn Brolin
Stefan Ivarsson expert inom Säkerhet, Skadlig kod, Utveckling
Stefan Ivarsson
Hasain Alshakarti expert inom Säkerhet, PKI & Certifikat
Hasain Alshakarti
Markus Lassfolk expert inom Säkerhet, Windows Azure, Active Directory, System Center, PowerShell, Windows Server, Infrastruktur
Markus Lassfolk
Mikael Nyström expert inom Active Directory, Windows Client, Windows Server, SBS, Deployment, Infrastruktur
Mikael Nyström
Aleksandar Nikolic expert inom PowerShell
Aleksandar Nikolic
Jakob Gottlieb-Svendsen expert inom System Center
Jakob Gottlieb-Svendsen
Magnus Timner expert inom TFS, Infrastruktur
Magnus Timner
Håkan Winther expert inom Utveckling, SQL Server
Håkan Winther
Magnus Mårtensson expert inom Utveckling, Windows Azure
Magnus Mårtensson
Jeremy Moskowitz expert inom Active Directory, Windows Server, Infrastruktur
Jeremy Moskowitz
Jakob Knutsson expert inom System Center, Infrastruktur
Jakob Knutsson
Peter Löfgren expert inom Windows Client, Windows Server, Deployment, Infrastruktur
Peter Löfgren
Jesper Fernström expert inom Utveckling, TFS
Jesper Fernström
Kirk Pepperdine expert inom Utveckling
Kirk Pepperdine
Mårten Thomasson expert inom Säkerhet, PKI & Certifikat
Mårten Thomasson
Marcus Murray expert inom Säkerhet, Skadlig kod
Marcus Murray
Henrik Garpenrud expert inom Office 365, Exchange, Lync, Infrastruktur, Skype for Business
Henrik Garpenrud
Mathias Olausson expert inom Utveckling, Windows Azure, TFS
Mathias Olausson
Joel Fjordén expert inom Utveckling, Mobilt, Windows Phone
Joel Fjordén
Stefan Hultgren expert inom
Stefan Hultgren
Kåre Rude-Andersen expert inom System Center
Kåre Rude-Andersen
Thomas Lee expert inom PowerShell, Infrastruktur
Thomas Lee
Fabio Viggiani expert inom Säkerhet, Utveckling
Fabio Viggiani
Kaido Järvemets expert inom System Center, PowerShell
Kaido Järvemets
Daniel Gustafsson expert inom Office 365, Exchange, Lync, Infrastruktur, Skype for Business
Daniel Gustafsson
Marcus Olsson expert inom Utveckling, SQL Server, Infrastruktur
Marcus Olsson
Johan Persson expert inom Windows Client, Windows Server, SBS, Deployment, Infrastruktur
Johan Persson
Kent Agerlund expert inom System Center, Windows Server, Infrastruktur
Kent Agerlund
Jörgen Brandelius expert inom System Center, Windows Server, Deployment, Infrastruktur
Jörgen Brandelius
Richard Ulfvin expert inom System Center, Infrastruktur
Richard Ulfvin
Jens Nilsson expert inom Office 365, Exchange, Lync, Infrastruktur, Skype for Business
Jens Nilsson
Policys, villkor & cookies

På denna sida har vi samlat information om:

Behandling av personuppgifter

Här finns information om behandlingen av personuppgifter inom Wintel Group koncernen där bolagen AddLevel, LabCenter Sverige, TrueSec AB, TrueSec Inc, TrueSec Syd och  Qudo ingår.

Vid beställning samtycker jag till att mina personuppgifter, inkl. e-postadress, mobilnummer och eventuellt andra adresser, får lagras och användas inom Wintel Group-koncernen för olika ändamål. Uppgifter som jag lämnar genom att använda Wintel koncernens digitala tjänster (bl.a. genom cookies) och erbjudanden kan tillsammans med övriga kunduppgifter användas inom Wintel Gruppen för marknadsföring och för att anpassa innehåll, tjänster och annonsering.

Samtycket är giltigt till dess jag själv säger upp det. Jag har rätt att återkalla samtycket genom att kontakta Wintel Group via respektive bolag.

Bokningsvillkor

Ombokning
Ordern är bindande, men det är kostnadsfritt att boka om ditt event eller labb upp till 15 arbetsdagar före event- eller labbstart. Därefter debiteras hela avgiften. Platsen kan alltid ersättas av kollega.

Betalningsvillkor
Betalningsvillkor 30 dagar netto efter beställning. Moms tillkommer på samtliga priser.

Förbehåll
LabCenter förbehåller sig rätten att vid uppkomna situationer, byta instruktör, kunna senarelägga eller ställa in planerade event eller labb. Deltagare bokas om till senare tillfälle, alternativt återbetalas erlagd avgift.

Labbtillbehör
Vid beställning av labb hos LabCenter får du möjlighet att välja på rabatt, presentkort eller dator. Vid val av dator kan modellen komma att bytas ut mot likvärdig eller bättre motsvarighet vid exempelvis generationsskifte. Labbkonceptet (rabatt, presentkort eller dator) gäller endast schemalagda labbar och endast vid ordinarie pris.

Om du har valt presentkort eller dator kommer att utföra beställningen av din produkt efter att din faktura registrerats som betald och kursen är avslutad. I den mån produkten finns i lager hos våra samarbetspartners skickas den direkt och bör levereras inom ett par arbetsdagar. I annat fall skickas den när produkten kommer in till lager.

Personuppgifter
I samband med bokning godkänner du att dina uppgifter behandlas med modern informationsteknik och lagras i koncernen för att vi skall kunna genomföra våra åtaganden, vad det gäller distribution, service samt att mottaga information från koncernen och utvalda partners med modern kommunikationsteknik. Med modern kommunikationsteknik menas idag kontaktvägar som e-post, sms, mms samt postalt.

 

LabCenters Tävlingsvillkor

Ansvarig för tävlingen är LabCenter i Sverige AB, Oxtorgsgränd 2, 111 57 Stockholm (nedan benämnd LabCenter).
  • För att delta i tävlingen ska du vara över 18 år. För tävlingsdeltagare under 18 år krävs vårdnadshavares samtycke till deltagande i tävlingen.
  • Vid godkännande av tävlingsvillkoren godkänner du även de tävlingsregler som gäller för den aktuella tävlingen.
  • Vinnaren utses av en jury hos LabCenter och juryns beslut kan ej överklagas.
  • Ev. vinstskatt betalas av vinnaren.
  • LabCenter tar inte ansvar för tävlingsbidrag som försvunnit på grund av tekniska fel eller andra tekniska fel som kan påverka tävlingen.
  • Anställda eller anhöriga till anställd på LabCenter får inte deltaga i tävlingen.
  • Period för tävlingen kan variera och anges i den aktuella tävlingen.
  • Vinsten i tävlingen kan variera och anges i den aktuella tävlingen.
  • Det är endast tillåtet att tävla en gång per tävling
  • De personuppgifter du lämnar i samband med ditt deltagande i tävlingen kan komma att användas vid publicering av vinnare i tävlingen. LabCenter kommer kontakta vinnaren via den angivna e-postadressen. LabCenter kan även komma att skicka e-post i andra syften än denna specifika tävling. Om du efter deltagande i tävlingen inte vill LabCenter kontaktar dig - maila oss på info@labcenter.se eller ring 08 10 20 00.

LabCenter i Sociala Medier

På LabCenter älskar vi att diskutera den senaste tekniken!

LabCenters Facebooksida och Twitterkonto (@LabCenter_se) är värdefulla mötesplatser för blivande och befintliga kunder, partners och andra intressenter som vill diskutera och ha en öppen dialog med varandra och med våra kunniga medarbetare. Besökarna får själva möjlighet att ta del av våra nyheter, kommentera på meddelanden och självklart uttrycka sina egna åsikter.

Vi förbehåller oss rätten att radera innehåll som vi bedömer är kränkande eller stötande, spam, rasistiska påhopp, marknadsför andras verksamheter, är brottsliga, inte håller sig till ämnet, bryter mot personuppgiftslagen eller liknande. Den som vid upprepade tillfällen bryter mot denna policy kan blockeras från Facebook-sidan samt få sina inlägg raderade.

Se även Facebooks och Twitters generella användarvillkor.

Gå till LabCenters Twitter  @LabCenter_SeGå till LabCenters Facebooksida Gå till LabCenters Youtube-kanal Följ LabCenter på LinkedIn

Hur går jag till väga om jag vill att mingelbilder från labbar, event och tävlingar på mig ska tas bort?
Maila din förfrågan till info@labcenter.se för borttagning av bilder. Ange vilken eller vilka bilder du vill ha raderade.


Hantering av cookies

Vad är cookies?

En cookie är en liten textbaserad datafil som webbplatser lagrar på din dator för att känna igen din dator nästa gång du besöker webbplatsen. Cookies kan inte sprida datavirus eller andra skadliga program.

Användning av cookies på LabCenter.se

LabCenter använder cookies i syfte att:
  • låta systemet känna igen återkommande användare för att göra upplevelsen av att besöka våra webbplatser så bra som möjligt för besökaren
  • mäta besökarantalet och navigeringen på våra sajter. Statistiken används för att lära oss vad våra besökare uppskattar och använder våra produkter. Informationen ger oss endast siffror, ingen personlig information
  • komma ihåg besökarens val av textstorlek på webbplatsen, bestyrka inloggning samt automatiskt fylla i olika formulärfält för att underlätta tillgängligheten av tjänster för användaren och dess återbesök på LabCenters webbplatser och mobila plattformar

Ta bort cookies

Om du inte accepterar att vi sparar dina cookies för ovanstående ändamål kan du radera cookies från din hårddisk. Observera att även dina personliga inställningar försvinner.

Stänga av cookies kan du även göra via webbläsarens säkerhetsinställningar. Dock kan du riskera att inte kunna ta del av all funktionalitet på våra webbplatser.  Väljer du bort cookies i webbläsaren kommer det enbart gälla för den webbläsare du använder och måste därmed genomföra samma process på alla olika webbläsare som du använder på dina olika enheter.

Läs mer om hur du tar bort cookies från olika webbläsare här. Observera att radera cookies inte är ett sätt att slippa reklam på webbplatser. 




Har du frågor om våra policies eller vill du anmäla något?
Kontakta oss på info@labcenter.se