Alexander Andersson expert inom Säkerhet, Skadlig kod
Alexander Andersson
Johan Åkerström expert inom PowerShell, Infrastruktur
Johan Åkerström
Peter Löfgren expert inom PowerShell, Windows Client, Windows Server, Deployment, Infrastruktur
Peter Löfgren
Mattias Lehmus expert inom Azure, Office 365, System Center, Windows Client, Windows Server, Deployment, Infrastruktur
Mattias Lehmus
Kåre Rude-Andersen expert inom System Center
Kåre Rude-Andersen
Jordan Benzing expert inom
Jordan Benzing
Kaido Järvemets expert inom Säkerhet, System Center, PowerShell
Kaido Järvemets
Markus Lassfolk expert inom Azure, Active Directory, System Center, PowerShell, Windows Server, Infrastruktur
Markus Lassfolk
Jörgen Brandelius expert inom System Center, Windows Server, Deployment, Infrastruktur
Jörgen Brandelius
Robert Hedblom expert inom System Center, Infrastruktur
Robert Hedblom
Informator expert inom
Informator
Kent Agerlund expert inom System Center, Windows Server, Infrastruktur
Kent Agerlund
Maurice Daly expert inom Active Directory, Office 365, PowerShell, Windows Server, Deployment, Infrastruktur
Maurice Daly
Jens Nilsson expert inom Office 365, Exchange, Lync, Infrastruktur, Skype for Business
Jens Nilsson
Hasain Alshakarti expert inom Säkerhet, PKI & Certifikat
Hasain Alshakarti
Fredrik Jonsson expert inom Säkerhet, Active Directory, PowerShell, Infrastruktur
Fredrik Jonsson
Fabio Viggiani expert inom Säkerhet, Utveckling
Fabio Viggiani
Björn Brolin expert inom Säkerhet, Skadlig kod
Björn Brolin
Johan Arwidmark expert inom System Center, Windows Server, Deployment, Infrastruktur
Johan Arwidmark
Mikael Nyström expert inom Active Directory, Windows Client, Windows Server, SBS, Deployment, Infrastruktur
Mikael Nyström
Marcus Murray expert inom Säkerhet, Skadlig kod
Marcus Murray

Våra kunder tycker till

Idén med LabCenter är att verka som en neutral plattform och möjliggöra samarbeten över gränserna där alla är välkomna för att ta sin kompetensnivå ett steg längre. Läs mer om vad våra kunder tycker om våra lokaler, rekomenderade hotell och att gå labb på LabCenter.

Om LabCenters lokaler

"Jag tycker det var en bra dag, verkar som de flesta deltagarna också tycker det...//...personalen fixade och supportade deltagarna på ett fint sätt så alla kom igång. Sammanfattningen är att dagen var riktigt bra, toppen att LabCenter har infrastruktur och lokaler för att leverera detta."
- kund till LabCenter


"Alltid trevligt att vara här, skön omväxling, ljusa fina lokaler, bra labbmiljöer."
- deltagare under Kent Agerlunds SCCM-labb


"Jättetrevlig lokal, väldigt trevligt med växlande luncher varje dag, väldigt trevlig fika och tillgång till läsk som kaffe är väldigt uppskattat."
- deltagare under Niklas Goudes PowerShell-labb


"Som vanligt så är LabCeters service på topp, absolut inget att klaga på."
- deltagare under Hasain Alshakartis PKI och ADCS-labb


Om Hotellen vi rekomenderar

"Fint rum, bra frukost, trevlig personal och nära till labblokalen - lätt att hitta. De var serviceinriktade och trevliga. Nöjd."
"Excellent! Very friendly and helpful."
- deltagare som under labb bodde på RICA Hotell Kungsgatan, Stockholm


"Enkelt att ta sig dit, nära till er, äter och sover bra, tack"
"Ypperligt läge, i övrigt helt ok, Trevlig och hjälpsam personal, tydlig info, Jag tycker att ni har en bra lösning med Rica hotellen så nära er lokal."
- deltagare som under labb bodde på RICA Hotell Slöjdgatan, StockholmOm Labbar och Experter

"Supernöjd! Fick hjälp även med saker som sträckte sig utanför kursen. Precis det jag förväntade mig och mera. En mycket bra och innehållsrik kurs även för en noob!”
- deltagare från Niklas Goudes "Kom igång med PowerShell"


"Alltid trevligt att vara här, skön omväxling, ljusa fina lokaler, bra labbmiljöer. Positivt överaskad av tre intressanta och larorika dagar. Kent är otroligt kunnig och med lång och gedigen erfarenhet.”
”Good interaction with instructor. Good mix of talking and labs. The whole session was good.”
- deltagare från Kent Agerlund SCCM-labb

 
”Allt bra; jäkligt kunnig, härligt med humor. Underhållande är ett understatement och synapserna är det inget fel på :) Bra service och mottagande. Trevlig dagar under avslappnad miljö. Det har varit roliga och lärorika dagar. Som vanligt strålande!”
"Mycket "jävlar anamma" i Herr Nyström:) Väldigt kunnig på området. Dessutom är tips/erfarenheter från verkligheten är alltid bra! Helheten var bra!"
- deltagare under Mikael Nyströms labb


"Labb-materialet är en del av utbildningen, sedan är det möjligheten att kunna "pumpa" instruktören och lyssna på erfarenhet från andra deltagare. Jag är nöjd med de två första sakerna. Efter 3 dagar inser man hur lite man kan och hur mycket mer man vill fördjupa sig i Exchange 2013. Helt klart en kick-start för att komma vidare. Ytterst fåtal gånger man känner sådan tillit till instruktören. Trovärdiga och bra svar på alla frågor man ställde. Svarade inte bara på frågorna utan utvecklade svaren också."
- kommentar från deltagare under Daniel Gustafsssons Exchange-labb


"Att blanda traditionella metoder med nytt material ger en förståelse för hur attacker fungerar och hur man kan skydda sig från dem. Fördelen från de traditionella utbildningarna där man följer en röd tråd var att vi fick vara delaktiga i vad vi vill lyfta fram för material, utbildningar borde vara så dynamiska därför var detta utmärkt. Att sätta ett betyg som "bra" är lite underdimensionerat då dessa herrar är artister av världsklass inom detta område som med utmärk pedagogik kan lära ut hur man målar Sixtinska kapellet. Rekommenderar GeekWeek till den som vill gå utanför ordinarie utbildningar och ha en dynamisk miljö att lära sig, även delvis påverka vad vi studenter vill fokusera på inom säkerhet, detta i kombination med diskussioner gör helhetsbilden till veckan 6 SQL-Injections av 5 möjliga."
- kommentar från deltagare under Marcus Murray och Hasain Alshakartis GeekWeek


 
"Hade jag gått kursen för 6 månader sedan skulle företaget ha sparat ca 600 000 kr i onödig hårdvara! Tack Marcus och Mikael för den ovärdeliga kunskap som ni har gett mig och min kollega! Både Marcus och Mikael är grymma lärare och har gett mig djupare insikt i vad som krävs för att sätta upp ett moln."
- deltagare under Micke Nyström och Markus Lassfolk Geek Week - The Ultimate Datacenter-labb

 
"Mycket bra intro till orchestrator. Riktigt bra med take-aways som kommer komma till användning. Mycket givande kurs med en riktigt kunnig instruktör."
- deltagare under Jakob Gottlieb Svedensen SCOM-labb


"Generellt väldigt bra upplägg och tempo som passade mig perfekt. För mig var det just att gå igenom från start till mål och att få en helhesbild som var mest givande. Instruktär; väldigt kompetent. Trots att det kom upp många frågor så var det inte en enda som han äns tvekade på. Bra pedagogik, då det många gånger kan bli lite komplicerat visade han ofta upp praktiska exempel i labbmiljön som visade hur det fungerade."

- deltagare under Hasain Alshakartis PKI och ADCS-labb


"Fungerade bra att komma in utan några förkunskaper om DPM. Man fick med sig grunderna, och tankar att fundera vidare på hemma. Fria diskussionerna kring verklighetsscenarion. Tycker att innehållet var lagom som grundkurs. Instruktör var engagerad och fick en att vilja "hänga med". Bra att tid fanns över för att diskutera den egna miljön man har "hemma" på jobbet. Fortsättningskursen kan förmodligen vara intressant."
- deltagare under Robert Hedbloms DPM-labb


"Väldigt duktig och påläst instruktör, har mycket erfarenhet från verkliga installationer och inte bara teoretiska implementationer. Bra inflikningar och tips från instruktören, sådant som inte står i kursmaterialet eller i dokumentationen från Microsoft. Han är även noggrann med att poängtera vad som är viktigt och påpeka var man normalt gör misstag."
- deltagare under Kent Agerlunds labb


"Mycket praktiska övningar och verktyg som jag inte kände till innan. Fantastisk stort innehåll trots omfattningen på tre dagar. Mycket givande och massor med bra tips, verktyg och kommandon. Instrktör; Mycket bra, kunnig och hjälpsam."
- labbdeltagare under Shanti Lindströms labb CCT: Microsoft Network Attacks

 
"Veldig fornøyd! 3 meget berikende dager! Flotte kurslokaler. Ekstremt dyktig kursinstruktør. Meget gode luncher! Helt enkelt: Perfect! :)"
- labbdeltagare under Mikael Nyströms labbMastering Windows Server 2012 R2 - Install Configure and Manage [3 dagar]