Boende i samband med labb

För att du ska få en smidig vistelse hos oss, har vi valt ut några närliggande hotell och som du kan addera till din labb.
På så sätt bor du bra, till ett mycket förmånligt pris och i de centrala delarna av Stockholm, Göteborg, Malmö eller Köpenhamn under din kurs hos LabCenter.

För att ta del av erbjudandet, väljer du detta som tillbehör vid din labb-beställning!
Hotellrummet bokar du själv och anger koden nedan för det valda hotellet:

Observera att bokning enbart kan göras via e-post. Andra förfrågningar på telefon 08-517 517 00.
Erbjudandet gäller boende för standard- och budgetrum och kan användas vid ett tillfälle. När du anländer till utbildningen hos LabCenter får du en voucher vilken du lämnar till valt hotell inom 24 timmar från incheckningstiden. Du kan med andra ord checka in dagen före labbstart! När det gäller voucherboende i Göteborg, Malmö och Köpenhamn bokas hotellet av deltagaren som sedan mailar till info@labcenter.se att boendet är bokat och vilka datum det gäller. LabCenter skapar då en voucher och skickar ner den till berört hotell så att vouchern finns på plats när deltagaren checkar in.

OBS! Om standard- och budgetrum är slut, bokar du valfritt rum. Varje voucher har ett värde som går att utnyttja och du betalar endast mellanskillnaden, minus den vanliga avtalsrabatten på 15 %. Boka ditt hotellrum snarast möjligt och undvik att hotellen blir fullbokade. Högsäsong är maj- och september månad. Avbokningsregler är detsamma som för vanliga bokningar!